ginop

Nálunk itthon vagytok...

Nógrád megye északi lankái között bújik meg Szécsény, a fejedelem - választó város.

A vendégházunk a város kertvárosi részén, Pösténypusztán található, ami biztosítja, hogy elvonulhattok a rohanó hétköznapok elől. A modern stílusra hangolt vidékies Főépület 3 szobájában 8 személy fér el kényelmesen, de igény esetén két szobában plusz pótágyat is el tudunk helyezni.

A 3 (igény szerint + 1 fő) személyes Napraforgó , a 2 személyes Tulipán szoba és a 2 (igény szerint + 1 fő) személyes Gyöngyvirág szoba közös folyosóról nyílik, így baráti társaságoknak és családoknak is ideális lehet. Két apartmanunk közül az egyik 3 személyes. Középső apartmanunk önálló lakrész, különálló bejárattal, fürdőszobával és konyhával.

A 2 személyes Kis apartman szintén kisbabás, kisgyermekes családok számára, igényeinek figyelembevételével került kialakításra. Saját konyhája és fürdőszobája biztosítja a család számára az intimitást, az elvonulás lehetőségét. Apartmanjaink ideális választás lehet nektek, kisgyermekes családoknak, akik a nap bármely szakában szeretnének a társaságtól elvonulni, pihenni, szükségetek van a nyugodt alvásra.

Vendégházunk kérésetekre babaágyat, fürdetőállványt – és kádat, valamint etetőszéket is biztosít az apartmanokhoz, szobákhoz. A ház, a berendezés és a kert hosszú évek munkája, a vendégek visszajelzése során alakult ki. Mindhárom szobához és az apartmanokhoz is tartozik saját fürdőszoba. A közös konyha és étkező rendkívül hangulatos, nagyon jól felszerelt és minden kényelmi elvárásnak megfelel, bármely étel elő- és elkészítéséhez szükséges eszközökkel felszerelt.
Foglaljatok szobát – vagy akár kedvezményesen az egész házat, fedezzétek fel ezt a mesebeli, az Ipoly csendes folyása mellett található béke szigetét!

Érkezzetek meg hozzánk, csukjátok be magatok mögött a kaput – legyen ez akár szimbolikus jelentésű is -, pihenjetek, figyeljetek egymásra és magatokra, hangosan nevessetek, egyetek-igyatok jókat, játszatok együtt, térjetek haza élményekkel, és alkalomadtán nézzetek be hozzánk újra!