ginop

A vendégház

Látogasson el a környék piacaira és készítse el kedvenc ételeit a vadonatúj, jól felszerelt konyhánkban, vagy éppen dőljön hátra, hagyja, hogy kiszolgálják, és kóstolja végig a Cserhát ízeit!

Bízza ránk a programszervezést és Ön csak élvezze a legjavát annak, amit a környék kínál! Gyermekekkel utazik? Nem szükséges azon törnie a fejét, mit hozzon magával – az Ipolypart Vendégházban a babakádtól a gyermek étkészletig mindent megtalál – nem beszélve az udvaron kialakított gyermekbirodalomról, ahol a különleges játszótér egyedi játékaival hosszan leköti a kicsiket, míg a felnőttek a hangulatos, terméskővel határolt teraszon pihennek vagy beszélgetnek.
  • Az Ipolypart Vendégház teljesen felszerelt. Természetesen frissen vasalt, jó illatú ágyneműt, törölközőt biztosítunk a vendégeinknek. A konyhában a konyhai eszközökön, hűtőszekrényen, mosó- és mosogatógépen túl találnak vízforralót, kenyérpirítót, kávéfőzőt, mikrohullámú sütőt, tűzhelyet és sütőt is.
  • Gyermekek részére az Ipolypart Vendégházban van babák, gyermekek számára külön ágyneművel, mini étkészlet, etetőszék, a mosdóhoz fellépő, bili. Az udvaron biztonságos, egyedi játszótér várja kis vendégeinket.
  • Inna egy pohár minőségi bort a vidék legjobb pincészeteiből? Megkóstolná a helyiek szilva- és egyéb gyümölcspálinkáját és lekvárját? Kíváncsi a mézlovagok valóban istenáldotta, organikus mézére? Nem kell messzire menni értük: Szécsény és környékének helyi termékeit szívesen elhozzuk Önnek helybe is.
  • Szécsényt és a valamikori Nógrád-Hont vármegyét alaposan ismerjük, szívesen ajánlunk programokat, úti tippeket. Ismerje meg a Cserhát, Karancs, Medves ízeit, kóstoljon sajtot, kiváló pálinkát vagy borokat! Válasszon aktuális programjaink közül, vagy kérjen egyedi ajánlatot!
  • Terasz kerti bútorokkal jókedvű beszélgetésekhez, csillagleshez. Bográcsozó, szalonnasütő hely.
  • 5 személyes jacuzzi a kellemes nyári éjszakák hangulatos időtöltése lehet. A gyerekek is élvezhetik a saját medencéjüket a vendégházban.
  • Belső, zárt parkoló 4 + 3 autó részére